Oplev og kontakt

Tag på studietur til Kokkedal, deltag i en af de faglige aktiviteter eller få besøg af folkene bag projektet til en konference eller et seminar.

Der afholdes jævnligt faglige debatter og seminarer i Kokkedal, hvor projektets mange parter i samarbejde med universiteter og andre aktører deler viden og erfaringer. Det er desuden også muligt at opleve Klimatilpasning Kokkedal på nært hold ved at tage på inspirations- og studietur, hvor parterne bag projektet gerne viser rundt i området. Det er også muligt at få besøg af arkitekten, ingeniøren eller en af forskerne bag projektet i forbindelse med oplæg på en konference eller et seminar. 
 

Kontakt sekretariatsleder Søren Møller Christensen, for yderligere information: smc@carlbergchristensen.dk / 25 72 14 82.

Hvis du er interesseret i de lokale og borgerrettede aktiviteter kan du læse mere her.Kom på besøg

Det er muligt at besøge Kokkedal hvor du kan lære mere om de konkrete løsninger og tankerne bag projektet. Vi viser gerne rundt i området, hvor der både er mulighed for at se de almene boligområder, bymidten, skole og halområdet, samt hvordan de regnvandtekniske løsninger er implementeret på overfladen.   

 

Få besøg

Det er muligt at invitere en række af de forskellige aktører bag projektet ud til seminarer og konferencer. Klimatilpasning Kokkedal har over de seneste år gjort sig en række erfaringer i forhold til at gentænke en hel bydel ved at koble regnvandshåndtering med udvikling af rekreative byrum. Arkitekten, ingeniøren og tre forskerteams fra hhv. Københavns og Aalborg Universitet har alle forskellige faglige perspektiver på klimatilpasning med merværdi og de bidrager gerne med oplæg på en konference eller et seminar. 

Deltag i faglige arrangementer

Klimatilpasning Kokkedal er mere end klimatilpasning. I Kokkedal stod man samtidig med en række klassiske udfordringer for en forstadsby, hvor de enkelte byområder var adskilte, og de offentlige byrum nedslidte. Projektet har forsøgt at lade klimatilpasning på overfladen være løftestang for at binde byen bedre sammen på tværs af boligområder og pladser. Det kræver koordinering og at mange aktører er involveret i projektet. Derfor er det også vigtigt at evaluere, samle op og diskutere undervejs i processen. Vi bliver hele tiden klogere, men vi vil også gerne dele og teste vores viden med andre. Vi inviterer derfor løbende til en række faglige arrangementer, hvor projektets mange parter i samarbejde med universiteter og andre aktører deler viden og erfaringer. 

PRESSE

For yderligere oplysninger kontakt:  

Sekretariatet for den faglige formidling af Klimatilpasning Kokkedal v.
Søren Møller Christensen
carlberg/christensen
T: 70400440
E: smc@carlbergchristensen.dk